Kunstendag voor Kinderen '17

Folder Kunstendag voor KinderenSamen met je familie een hele dag kunst beleven, het kan op de Kunstendag voor Kinderen. Elk jaar wordt het evenement groter: massa’s activiteiten in Vlaanderen en Brussel maken tienduizenden gelukkige kinderen. Opnieuw zullen vele cultuur- en kunstenorganisaties op zondag 19 november aan kinderen tot 12 jaar en hun familie bijzondere activiteiten aan een voordeeltarief aanbieden.

In Oostvleteren word je op zondagochtend wakker met een verhaal om daarna aan de slag te gaan tijdens een workshop poppen maken. In de bib van Ieper ga je op theateravontuur in een magische wereld vol boeken. In De Kinderbrouwerij in Reningelst staat de dierenliefde van Freek en Marjolein centraal in een muzikale vertelling. In het Muziekcentrum in Dranouter wordt gedanst en gesprongen zoals elfen en trollen dat doen.

Download hier de folder met de activiteiten in de CO7-regio of neem een exemplaar mee in de bib. Het volledige aanbod in Vlaanderen vind je op www.kunstendagvoorkinderen.be. Opgelet: voor de meeste activiteiten is vooraf inschrijven noodzakelijk!


Contactpersonen